Помощ

Как да използвате този сайт

Основната функция на нашия сайт е сравнението на различните продукти на разнообразни кредитори, за да намерите най-подходящата за Вас оферта. За да започнете, използвайте плъзгачите: първият показва размера на необходимата сума, а вторият – периодът за връщане. Така ще видите наличните оферти.

Сайтът може да бъде използван и за други типове заеми, например дългосрочни или такива за клиенти с лоша кредитна история.

Наръчник

В категорията наръчник можете да намерите голям обем информация за кредитите, както и генерално за света на бързите заеми. Тук можете да се научите както за разнообразните кредитори, които използваме, така и за процедурата при възникване на проблем с изплащането на заем.

Наръчникът ни съдържа и жизненоважна информация за различните кредити на пазара, тъй като е възможно бързият кредит да не е най-добрият избор за Вас. Ще срещнете и теми, отнасящи се за мерките, които кредиторът може да предприеме при непогасен заем, както и съвети как да избегнете подобна ситуация.

Въпроси и Отговори

Нашият раздел за Въпроси и Отговори събира най-честите запитвания в един удобен раздел, за да ви спести време и усилия.

Ревюта

Искате да знаете повече подробности за компанията, от която смятате да изтеглите кредит? Разгледайте раздел Ревюта, за да намерите най-подходящия за Вас кредитор. Чувствайте се свободни да оставите обратна връзка след края на заема Ви, за да помогнете на други хора да вземат информирано решение.

Кои са Cred24?

Cred24 са тук, за да ви помогнат да намерите най-подходящия за Вас бърз кредит. Не рекламираме конкретна компания, а Ви даваме необходимата информация, за да вземете решение сами. Не предлагаме консултация при наличие на дълг или решения на Вашите финансови проблеми.

Ако имате проблем с уебсайта или имате нужда да се свържете с нас, моля използвайте контактите посочени долу: