Най-популярните бързи заеми, сравнени през ноември

Лично подбрани, най-добрите компании за бърз кредит през ноември. Изберете размера на заема и периода на изплащане и вижте наличните оферти веднага.

{{ tooltipAmount() }} лв.
{{ tooltipDays() }}

Избрахте да сравните 500 лв. когато заемете за 30 дни

Бързите заеми обикновено са за малки периоди от време. Затова и те са по-скъпи и с много по-високи лихви. От изключителна важност е да знаете какви такси и лихви са включени в договора преди да изтеглите кредит.


Точни Оферти
Време за издаване Безплатен първи кредит
Сортирани по:
Най-малка сума за изплащане
Сума за изплащане
Кредит до Минимална възраст Работно време
{{ issueTime(provider) }} минути минути часа часа ден дни Да Не
Сума за изплащане лв.
Размер на заема {{ getLoanAmount(provider.id) }} лв. {{ getLoanTerm(provider.id) }} дни
{{ provider.maxAmount }} лв. {{ provider.ageLimit }}
{{ provider.workDayHours }}
{{ provider.weekEndHours || '---' }}
Мнения за {{ provider.name }}
({{ provider.ratingCnt }})
Най-близки Оферти
Време за издаване Безплатен първи кредит
Сортирани по:
Най-малка сума за изплащане
Сума за изплащане
Кредит до Минимална възраст Работно време
{{ issueTime(provider) }} минути минути часа часа ден дни Да Не
Сума за изплащане лв.
Размер на заема {{ getLoanAmount(provider.id) }} лв. {{ getLoanTerm(provider.id) }} дни
{{ provider.maxAmount }} лв. {{ provider.ageLimit }}
{{ provider.workDayHours }}
{{ provider.weekEndHours || '---' }}
Мнения за {{ provider.name }}
({{ provider.ratingCnt }})

Нашите услуги са безплатни – ние сме независим метод за сравнение. Въпреки това е възможно да получим комисионни от дадени компании, които ви предлагаме, но те са маркирани със символа светкавица, за да гарантираме пълна прозрачност. 

Cred24 е част от Tiim Ltd. Главните ни офиси се намират в Dzirnavu 87, Riga, Latvia.

Избор на заем

Избирането на правилния популярен заем включва както намирането на най-добрата цена, така и на най-подходящата компания и условия. Можете да видите редица реклами, които Ви уверяват кой е най-добрият избор за Вас, но ние вярваме, че е най-добре да видите всички възможности и да вземете това решение сами.

Основна идея

Основната идея на популярните заеми е изтеглянето на малък кредит от небанкова институция. При тези кредитори получаването на заема е по-бързо, но лихвите са по-високи. Причината за това обикновено е краткия период, в който трябва да върнете парите.

Какво трябва да имате предвид

Най-важното нещо, което трябва да обмислите преди да изтеглите бърз кредит, е как ще върнете сумата. Никога не изтегляйте кредит с празни надежди, че ще успеете да го изплатите – освен, че ще има лош ефект върху кредитната Ви история, неизплатеният кредит може да ви струва големи суми пари.

На второ място е Вашето доверие към кредитора – компанията заслужава ли го, надеждна ли е? Имате нужда от кредитор, който Ви дава пълната информация веднага и държи на думата си. Трябва винаги да знаете каква е сумата, която трябва да върнете, какво се случва ако просрочите вноската и колко ще бъдете глобени в подобна ситуация.

Според новите разпоредби, кредиторът трябва да ви информира за детайли като ГПР – освен за размера му, така и за значението му. Преди да подпишете договор, трябва да бъдете уведомени за сериозните финансови затруднения, в които можете да изпаднете ако не сте коректен платец.

Как да върнем бърз заем

Обикновено периодът за връщане на сумата е около 30 дни и пълната сума трябва да бъде внесена преди изтичането му. Сумата, която връщате, включва освен заетите пари, така и лихва и такси и трябва да знаете размера ѝ преди да подпишете. Вноските могат да бъдат внесени както на ръка, така и по банков път през клонове на партньори като методът трябва да бъде оточнен преди да подпишете договор.

Възможно ли е кредит да бъде удължен?

Ако смятате, че няма да успеете да изплатите заема в съответния срок, е важно да се свържете с Вашия кредитор. Много от тях предлагат удължаване на срока срещу такса. Възможно е и да Ви бъде отпуснат нов заем с по-висока лихва, с който да покриете старите задължения, но това разбира се води до още по-голям дълг. Повечето кредитори няма да Ви позволят да направите това повече от два пъти.

Освен, че ще Ви информират за финансовото Ви състояние, повечето кредитори предлагат и консултантски услуги при затруднения.

Можете ли да изтеглите заем при лоша кредитна история?

При бързите кредити от небанкови институции лошата кредитна история не е от такава важност както при традиционните заеми. Повече внимание се обръща на способността Ви да върнете заема – например редовни доходи. В някои случаи, тегленето и погасяването на малки заеми може дори да подобри кредитната Ви история, тъй като показва способност за справяне с дългове, но това не е непременно препоръчителен подход.

Заключение

Съществуват множество компании, които предлагат подобни заеми. Тук следим не само офертите на тези кредитори, а и стандарта, който поддържат. Ще намерите както добри оферти за малки и големи кредити, така и такива за лоша кредитна история. Без значение от причините, които налагат тегленето на заем, старайте се да погасявате дълга си винаги навреме.