Дългосрочни бързи заеми през ноември

Най-добрият метод за сравнение на дългосрочни бързи заеми в България. Изберете сумата, от която се нуждаете, както и периодът, получете оферти мигновено. Точността е гарантирана.

{{ tooltipAmount() }} лв.
{{ tooltipDays() }}

Избрахте да сравните 500 лв. когато заемете за 30 дни

Бързите заеми обикновено са за малки периоди от време. Затова и те са по-скъпи и с много по-високи лихви. От изключителна важност е да знаете какви такси и лихви са включени в договора преди да изтеглите кредит.


Точни Оферти
Време за издаване Безплатен първи кредит
Сортирани по:
Най-малка сума за изплащане
Сума за изплащане
Кредит до Минимална възраст Работно време
{{ issueTime(provider) }} минути минути часа часа ден дни Да Не
Сума за изплащане лв.
Размер на заема {{ getLoanAmount(provider.id) }} лв. {{ getLoanTerm(provider.id) }} дни
{{ provider.maxAmount }} лв. {{ provider.ageLimit }}
{{ provider.workDayHours }}
{{ provider.weekEndHours || '---' }}
Мнения за {{ provider.name }}
({{ provider.ratingCnt }})
Най-близки Оферти
Време за издаване Безплатен първи кредит
Сортирани по:
Най-малка сума за изплащане
Сума за изплащане
Кредит до Минимална възраст Работно време
{{ issueTime(provider) }} минути минути часа часа ден дни Да Не
Сума за изплащане лв.
Размер на заема {{ getLoanAmount(provider.id) }} лв. {{ getLoanTerm(provider.id) }} дни
{{ provider.maxAmount }} лв. {{ provider.ageLimit }}
{{ provider.workDayHours }}
{{ provider.weekEndHours || '---' }}
Мнения за {{ provider.name }}
({{ provider.ratingCnt }})

Нашите услуги са безплатни – ние сме независим метод за сравнение. Въпреки това е възможно да получим комисионни от дадени компании, които ви предлагаме, но те са маркирани със символа светкавица, за да гарантираме пълна прозрачност. 

Cred24 е част от Tiim Ltd. Главните ни офиси се намират в Dzirnavu 87, Riga, Latvia.

Често задавани въпроси относно дългосрочните бързи заеми

Спешно се налага да поправите своя апартамент или кола? Наближава крайният срок за заплащането на семестриалната такса на Вашето дете, но нямате представа как ще я платите? Имате нужда от голяма сума пари бързо? За щастие, вече освен от тромавите банкови институции, можете да намерите подкрепа и сред множество оферти на пазара на частните кредитори. Кредитни експерти са разработили редица предложения, създадени, за да паснат на всяка Ваша нужда. От Вас се изисква единствено да намерите най-подходящата за Вас оферта и да решите своя проблем. Ние, от Cred24, сме тук, за да Ви помогнем именно с това. Чрез нашия революционен метод за сравнение можете да откриете офертата, която отговаря най-точно на Вашите изисквания, а в категория „Ревюта” имате достъп до подробна информация за кредитора Ви и неговите продукти, която ще Ви позволи да му се доверите напълно.

Какво представляват дългосрочните бързи заеми?

Краткосрочните бързи кредити, за разлика от дългосрочните такива, често са за малки суми и кратък срок. Но какво се случва, ако имате нужда от голяма сума пари, и то бързо, но нямате възможност да изплащате огромни вноски? Тук на помощ идват именно дългосрочните бързи заеми. Основното предимство на тези кредити са малките критерии, на които трябва да отговаряте, както и ускорената процедура по получаването им. Важно е, да имате предвид обаче и, че дългосрочните бързи заеми често се характеризират с по-неизгодни условия от банковите редовни кредити.

Кога е разумно да прибегна към дългосрочен бърз кредит?

Дългосрочните бързи кредити са предназначени за моменти, в които имате спешна нужда от голяма сума пари. Добри причини да изтеглите подобен кредит са, например: повреда на предмет или собственост от голямо значение за Вашия ежедневен живот; внезапна болест или травма, обвързана с големи медицински разходи; краен срок за погасяване на задължение като сметка за ток, парно или училищна такса. Не препоръчваме да прибягвате до подобен кредит, ако се нуждаете от средства, с които да заплатите стоки или услуги, които не са от първостепенна важност. В случай, че обмисляте да изтеглите голям заем за подобни покупки, Ви предлагаме да се насочите към редовните дългосрочни кредити. Макар и процедурата при тях да е по-бавна, условията са значително по-добри за Вас.

В случай, че не сте сигурни, че ще успеете да изплатите задължението си, винаги е по-добре да се подсигурите и да си дадете повече време. Никога не договаряйте вноски в размер на ръба на възможностите Ви – препоръчваме Ви да запазвате известна сума от месечните си доходи, с които да можете да се справите с непредвидени ситуации, без това да рефлектира върху кредита Ви.

Какви са недостатъците на този тип заем?

Основният недостатък на дългосрочните бързи заеми е цената им. Разбира се, съществуват кредитори, които предлагат и изгодни промоционални оферти. Все пак, ако решите да прибегнете до подобен кредит, е необходимо да бъдете подготвени, че едва ли ще срещнете оферти с лихва, сравнима с тази при краткосрочните бързи кредити.

Другият фактор, който трябва да вземете предвид, е и продължителността на договора Ви. Преди да изберете размера на вноските е необходимо да бъдете сигурни, че ще можете да ги погасявате през целия период на договора. Тази тактика със сигурност ще означава повече вноски, като, съответно това прави и сумата, която трябва да върнете, по-голяма. Макар и това решение да е по-скъпо, специалисти препоръчват него пред риска от закъснели вноски, които биха имали негативен ефект върху кредитната Ви история. Повече информация относно последиците от закъсняване с вноска можете да намерите в нашата категория „Наръчник”.

Какви са предимствата на дългосрочния бърз заем?

Дългосрочният бърз кредит Ви дава сигурност в моменти на нужда. В зависимост от кредитора, ако подадете искане за заем преди обяд в работен ден, можете да усвоите сумата в рамките на същия ден. Това може да бъде от изключителна важност, когато се нуждаете спешно от средства. Разбира се, затова и много потребители се насочват към подобни оферти, тъй като цената, която плащат за спокойствието си, е напълно оправдана. Повечето компании позволяват и предсрочно връщане на дължимата сума само срещу малка наказателна такса.

За какво трябва да внимавам?

Както при тегленето на всеки заем, важно е да се информирате подробно за условията на договора. Преди да подпишете е необходимо да сте сигурни, че ще имате възможност да погасите кредита във времевите му рамки. Обърнете специално внимание и на размера на глобите и наказателните лихви при закъснение или невъзможност за връщане на дълга. 

Не трябва да подценявате и избора на кредитор. Винаги се обръщайте към проверени фирми, на които имате доверие. Ако за първи път теглите заем, можете да научите всичко за водещите частни небанкови кредитори в България в нашата категория „Наръчник”. Отношенията между клиентът и кредитора са от огромна важност за комфорта и на двете страни. В случай, че използвате една и съща фирма, можете да спечелите и прозвището „лоялен клиент”, което ще Ви донесе редица екстри и намаления. 

Ако имате още въпроси по темата, не се колебайте да ги зададете в категорията ни „Въпроси”!