Сравнете най-добрите 23 оферти за бърз заем през ноември

Най-добрият инструмент за сравнение на бързи заеми в реално време в България. Моля изберете сумата, която искате да заемете и периода, в който ще погасите заема. Нашата система ще намери най-добрите решения на Вашия финансов проблем. Бързо и лесно – точните резултати са гарантирани. 

{{ tooltipAmount() }} лв.
{{ tooltipDays() }}

Избрахте да сравните 500 лв. когато заемете за 30 дни

Бързите заеми обикновено са за малки периоди от време. Затова и те са по-скъпи и с много по-високи лихви. От изключителна важност е да знаете какви такси и лихви са включени в договора преди да изтеглите кредит.


Точни Оферти
Време за издаване Безплатен първи кредит
Сортирани по:
Най-малка сума за изплащане
Сума за изплащане
Кредит до Минимална възраст Работно време
{{ issueTime(provider) }} минути минути часа часа ден дни Да Не
Сума за изплащане лв.
Размер на заема {{ getLoanAmount(provider.id) }} лв. {{ getLoanTerm(provider.id) }} дни
{{ provider.maxAmount }} лв. {{ provider.ageLimit }}
{{ provider.workDayHours }}
{{ provider.weekEndHours || '---' }}
Мнения за {{ provider.name }}
({{ provider.ratingCnt }})
Най-близки Оферти
Време за издаване Безплатен първи кредит
Сортирани по:
Най-малка сума за изплащане
Сума за изплащане
Кредит до Минимална възраст Работно време
{{ issueTime(provider) }} минути минути часа часа ден дни Да Не
Сума за изплащане лв.
Размер на заема {{ getLoanAmount(provider.id) }} лв. {{ getLoanTerm(provider.id) }} дни
{{ provider.maxAmount }} лв. {{ provider.ageLimit }}
{{ provider.workDayHours }}
{{ provider.weekEndHours || '---' }}
Мнения за {{ provider.name }}
({{ provider.ratingCnt }})

Нашите услуги са безплатни – ние сме независим метод за сравнение. Въпреки това е възможно да получим комисионни от дадени компании, които ви предлагаме, но те са маркирани със символа светкавица, за да гарантираме пълна прозрачност. 

Cred24 е част от Tiim Ltd. Главните ни офиси се намират в Dzirnavu 87, Riga, Latvia.

Бързи кредити 

Внезапно автомобилът Ви се разваля, а е жизненоважен за Вас? Спуква се тръба или се чупи прозорец, но нямате пари да поправите щетите? Спешно се налага да платите сметка за ток или парно? Бързите заеми се превръщат във все по-широко използван изход в трудни ситуации. Често се случва да изникнат непредвидени разходи, но не винаги можете да ги покриете със спестявания или помощ от приятели. В такива моменти, бързият кредит може често е най-добрият начин да се справите с проблема.

Как да избера бърз кредит?

За щастие, пазарът на бързи кредити в България се разраства с изключително бързи темпове и предлага на потребителите огромен избор от възможности. Преди да вземете своето решение, препоръчваме да обмислите наличните оферти, тъй като е възможно да е налична значително по-подходяща за Вашия случай такава.

Докато разглеждате предложенията на пазара е важно да внимавате за лихвите, глобите при неспазване на договора, както и условията, които Вие, като кредитозаемател, трябва да покриете. Препоръчваме Ви да използвате и кредитен калкулатор, който ще Ви помогне приблизително да изчислите каква ще бъде сумата, която трябва да върнете. Повеч eинформация за това можете да намерите в нашия раздел „Наръчник”.

Как да кандидатствам за бърз кредит?

Кандидатстването е изключително бързо и лесно, особено когато става въпрос за малки суми. Обикновено това се случва чрез попълване на онлайн формуляр или посещение на офиса на компанията, но някои компании предлагат също така консултации и подаване на искане за заем дори по телефона. Информацията, която ще бъде необходима на кредитора включва както лични данни, така и неща като размер на работната заплата, наличие на други задължения и семеен статут. Одобрението рядко отнема повече от 20 минути (когато сте изпратили кандидатурата си в работно време, разбира се), като в оптималните условя можете да усвоите необходимата сума в рамките на ден. 

Какви са условията, които трябва да покривам, ако искам да бъда одобрен за бърз кредит?

За да можете да кандидатствате за кредит, трябва да покривате няколко основни критерия, които са общи за всички фирми. Това са, именно, да бъдете български граждани, да имате навършено пълнолетие, както и да притежавате валидна лична карта. Някои кредитори имат и допълнителни условия, които най-често са възрастови ограничения, които могат да обхващат хора под 21 години или над 70 години (навършени в рамките на изтичане на договора). Според размера на заема, кредиторът може да се нуждае и от информация относно работното Ви място. Важно е да знаете, че размера на работната Ви заплата ограничава този на заема, който може да Ви бъде отпуснат.

Ако имате нужда от повече информация за предпочитания от Вас кредитор, можете да я откриете в секция „Ревюта”, където разглеждаме подробно всяка от водещите компании.

По какъв начин мога да усвоя сумата?

Кредиторите предлагат разнообразни начини да усвоите отпуснатия Ви кредит. Те включват банкови преводи, които са тромави и не са предпочитан вариант при по-малки суми;  усвояване на сумата през банкомат (при наличие на дебитна карта) или през каса на Изи пей или Фаст пей. Последният избор е най-популярен сред потребителите поради простотата си – не е нужно да имате сметка или дебитна карта, а парите, при това в брой, са в ръцете Ви още същия ден. 

Какво е важно да имам предвид, когато тегля бърз кредит?

Макар и да изглежда като най-лесното и разумно решение на проблемите Ви, недейте да се изкушавате от него, без да го обмислите подробно. Ако е възможно да се обърнете за помощ към близки и приятели, препоръчваме Ви да сторите именно това. Бързият кредит в същината си е бизнес услуга и фирмата, която я предлага, го прави срещу цена. Това означава, че в крайна сметка ще загубите повече пари, отколкото сте получили.

И все пак, бързият кредит може да бъде единственият изход в напрегната ситуация. Ако внезапно се появят непредвидени разходи от каквото и да е естество, имайте предвид това решение, но в никакъв случай не прибягвайте до него импулсивно и лекомислено. Преди да подпишете какъвто и да е договор, уверете се, че заемът Ви е небходим и избягвайте да теглите заеми, които не сте сигурни, че можете да погасите. Важно е, когато договаряте размера на вноските и сроковете им, те да не бъдат точно на границата на възможностите Ви. Препоръчваме Ви да изберете размер, който да можете да погасявате спокойно, макар и това да оскъпява кредита Ви. По този начин, запазвате сума пари, с която да разполагате при непредвидени разходи.

Ако вече имате заем, е от още по-голяма важност да обмислите ситуацията си преди да посегнете към бърз кредит. Не препоръчваме да изплащате повече от две задължения. Макар и да предлагат временно облекчение и да не изглеждат страшни, когато са малки, мнозина се подлъгват и в крайна сметка натоварват финансовото си състояние с излишни кредити. 

Повече информация за бързите кредити можете да намерите в категория „Наръчник”. Ако се колебаете какъв е правилният избор за Вас, обърнете се към кредитните консултанти на избраната от Вас компания, които ще Ви помогнат да вземете информирано решение.

Ако имате още въпроси по темата, не се колебайте да ги зададете в категорията ни „Въпроси”!